TA’LIM MUASSASALARIDA FAOLIYAT YURITAYOTGAN PSIXOLOGLARDA MULOQOT MADANIYATINI SHAKILLANTIRISHNING DOLZARBLIGI - Qo'chqorova Raxshona Mamaraximovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida faoliyat yuritayotgan psixologlarning muomala madaniyati va muloqotchanlik darajasini oshirish uchun psixologik metodlar va usullar haqida ma’lumot, maslahat va tavsiyalar berilgan.