TURLI YOSH DAVRLARIDA XOTIRA JARAYONLARINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Sotiboldiyeva Matluba Naimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqolada turli yosh davrlarida xotiraning rivojlanishi, xotira haqidagi nazariyalar, uning mexanizmlari, nervfiziologik asoslari, yosh davrlarida xotira xususiyatlari haqida yoritilgan