TA’LIM JARAYONIDA O’QUVCHILAR BILAN PSIXOTRENINGLAR TASHKIL QILISH - Ahmadjonova Kamola Akmaljon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada amaliyotchi psixologlarnfaoliyati davomida ko’p qo’llaynadigan treninglarni tashkil qilish qonun-qoidalari haqida fikrlar yoritilgan