O‘SMIR YOSHDAGI BOLALAR PSIXOLOGIYASINING O‘ZIGA XOSLIGI - Begmurodova Gulnoza Ortiqovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur maqolada o‘smir yoshdagi bolalar psixologiyasining o‘ziga xos xususiyatlari, ularni maktab amaliyotchi psixologi tomonidan o‘rganish usullari hamda psixologik yordam ko‘rsatish yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, o‘smirlarning emotsional va ijtimoiy rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilinadi.