RUHIY RIVOJLANISHI ORQADA QOLGAN O‘QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING SAMARALI PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK USULLARI - Begmurodova Gulnoza Ortiqovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Mazkur maqolada ruhiy rivojlanishi orqada qolgan o‘quvchilar bilan ishlashning samarali psixologik va pedagogik usullari yoritilgan. Bunday o‘quvchilarning kognitiv, emotsional va ijtimoiy rivojlanishidagi o‘ziga xosliklar tahlil qilingan. Shuningdek, individual yondashuv, psixologik yordam va korreksion ishlarning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.