STEAM TA’LIMI YORDAMIDA BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA KREATIV MUAMMOLARNI HAL QILISH KO’NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Karamirzaeva Sevarahon; Yusupova Diloromxon Sabirdjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola oʻquvchilarni ta’lim jarayonida ularga sifatli va qiziqarli metodlar yordamida ta’lim berish kami muhim masalani yoritadi. Ta’lim jarayonini interaktiv usullar orqali yuqori sifat unumdorligiga erishish uchun kreativ yechimlar topish va fanlar aro integratsiyaga erishish va uni ta’lim jarayonida tajribada sinab ko’rish ko’nikmalaridan iboratdir. Maqolada STEAM ta’lim modeli - fan, texnologiya, muhandislik, san’at va matematika elementlarini birlashtiruvchi pedagogik yondashuv haqida keng va batafsil yoritib beradi.