AMALIY PSIXOLOGIYA FANINING BUGUNGI KUNDAGI ASOSIY VAZIFALARI - Tojimurotova Dilorom Rustamovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Amaliy psixologiyaning muhim vazifalari davr va zamon talablaridan kelib chiqadi. Mustaqillikni qo‘lga kiritgan xalqimiz o‘z oldiga shunday vazifalarni qo‘ydiki, bu vazifalarni bosqichma-bosqich amalga oshirish uning taraqqiyoti uchun dasgurilamal bo‘ldi. Ushbu maqolada amaliy psixologiya fanining bugungi kundagi muhim vazifalari mazmun, mohiyati haqidagi fikrlar mavjud.