JAMOADAGI NIZO TURLARI VA ULARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Xoʻjamova Kamola Abduvaliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Nizoli vaziyatlar hoh u salbiy bo‘lsin, hoh ijobiy bo‘lsin, ularni nazardan, e’tibordan chetda qoldirmaslik zarur. Ushbu maqolada rahbarni o‘zi boshqarayotgan jamoa xodimlarini dunyoqarashi, fikrlash salohiyati, yosh va gender xususiyatlari, ishga bo‘lgan talabchanlik darajalari bo‘yicha ma’lumotga ega bo‘lishi va bu ma’lumotlardan jamoa mehnat faoliyatini yaxshilash yo‘lida foydalana olishi haqida fikr yuritiladi.