KITOB – BILIM MANBAI - Farxodova Goʻzaloy; Xajinazarova Nafisa (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada kitobning inson hayotidagi o‘rni, uning bilim va tarbiya manbai ekanligi haqida so‘z yuritiladi. Kitob o‘qishning o‘quvchilar bilimini oshirishdagi, dunyoqarashini kengaytirishdagi va ma’naviy kamolotidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, kitobxonlikning yosh avlodni bilimli, odobli va vatanparvar etib tarbiyalashdagi o‘rni haqida fikrlar bayon qilingan.