RUHIY SALOMATLIKNI SAQLASHDA HAMSHIRANING O‘RNI - Ibodova Mohira (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ruhiy salomatlikni saqlash, asab va ruhiy kasalliklarning oldini olish hamda bemorlarga sifatli tibbiy yordam ko‘rsatishda hamshiralarning o‘rni yoritilgan. Ruhiy kasalliklarga chalingan bemorlarni parvarishlash, ular bilan samarali muloqot o‘rnatish va reabilitatsiya jarayonlarida hamshiralik faoliyatining ahamiyati tahlil qilingan.