REABILITATSIYA JARAYONIDA FIZIOTERAPIYA VA MASSAJNING AHAMIYATI - Yodgorova Yulduz Karim qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada reabilitatsiya jarayonida fizioterapiya va massajning o‘rni, ularning organizm funksiyalarini tiklashdagi ahamiyati hamda zamonaviy tibbiyotdagi qo‘llanilish istiqbollari yoritilgan. Fizioterapevtik muolajalar va massaj usullarining bemorlarning sog‘ayish jarayoniga ta’siri tahlil qilingan.