IKKILACHI TOLALI CHIQINDILARDAN RANGLI QOG‘OZ ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASINI O‘RGANISH - Alimova D. A; Yusupova N.P (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Maqolada mahalliy ikkilamchi resurslar, jumladan farmatsevtika sanoati chiqindisi hisoblangan qizilmiya ildizidan olingan sellyuloza va uning asosida rangli qog‘ozini shakillantirish imkoniyatlarini anqlash bo‘yicha olib borilgan ilmiy tadqiqot natijalari keltirilgan.