EKOLOGIYA SOHASIDA JAMOATCHILIK NAZORATI - Akramov Sherzodbek Ikromjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ekologiya sohasida jamoatchilik nazoratining mohiyati, huquqiy asoslari va amaliy ahamiyati o‘rganiladi. Atrof-muhitni muhofaza qilishda fuqarolik jamiyati institutlari, mahalliy jamoatlar va nodavlat tashkilotlarining roli tahlil qilinadi. Maqolada jamoatchilik nazoratini kuchaytirishga yo‘naltirilgan takliflar va tavsiyalar bayon etilgan.