O`ZBEKISTONDA AJRALISHNING IJTIMOIY-ETNOPSIXOLOGIK MUAMMOLARI VA ULARNING OLDINI OLISH YO`LLARI. - Xoliyorov O’tkir Ibrohimovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada O`zbekistonda ajrim holatlari va ularning kelib chiqish sabablari, hamda ajrimlarning oldini olish yo`llari haqida so`z yuritiladi.