BUGUNGI KUNDAGI ZAMONAVIY YOSHLARNING TARAQQIYOTI VA RIVOJLANISHI - Toshev Jonibek Said o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kundagi zamonaviy yoshlarning taraqqiyoti va rivojlanish xususiyatlari erishilayotgan yutuqlar barkamol avlodning yetuk natijalarga erishish istiqbollari haqida qisqacha aytib o‘tilgan. Аннотация: Кратко рассматриваются особенности развития и прогресса современной молодежи, достигнутые успехи и перспективы достижения гармоничным поколением зрелых результатов. Abstract: The progress and development characteristics of today’s modern youth, the achievements achieved, and the prospects for a harmonious generation to achieve mature results are briefly discussed.