MAKTABGACHA TA’LIMDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH - Shoimova Vazira Shavqiddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning mohiyati, ularning afzalliklari, bolalarning har tomonlama rivojlanishiga ta’siri hamda zamonaviy pedagogning kasbiy mahoratini oshirishdagi o‘rni yoritilgan.