O‘ZBEK VA JAHON ADABIYOTIDA “ADASHGAN ODAM” OBRAZINING BADIIY TALQINI - Xo‘janova Nasiba Choriyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada adabiyotda inson konseptsiyasi, xususan, “adashgan odam” obrazi uni, hozirgi globallashuv davrda insonning ma’naviy olamini tasvirlash kabi masalalar qalamga olingan.