BAXSHICHILIK SAN’ATI: TARIXIY ILDIZLAR VA ZAMONAVIY TARAQQIYOT BOSQICHLARI - Norboyeva Gulnoza Chulli qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada baxshichilik san’atining tarixiy ildizlari va zamonaviy taraqqiyoti ,uni rivojlantirishga qaratilgan davlat qarorlari hamda bu san’atning yoshlar tarbiyasidagi ahamiyati yoritiladi.