KOMBINATSIYALASHGAN SEYALKAN BUNKERINING HAJMINI ANIQLASH - Babojanov Atabek Berdiboy o‘g‘li; Jo‘rayev Asliddin Nasriddin o‘g‘li; Fayzulloyev Muxriddin Nasriddin o'g'li; Djumaboyeva Shohista Baxtiyor qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada qishloq xo‘jaligi ekinlaridan biri bo‘lgan sabzi urug‘ini ekish uchun seyalkaning bunkerining hisobi keltirilgan bo‘lib keltirilgan hisoblashlar hamda tavsiya etilayotgan qurilmada sabzavot ekinlari urug‘i ekiladigan pushtani olish bilan bir vaqtada, ko’p qatorlab ekishni amalga oshishdigan texnika vositasini ishlab chiqish dolzarbligi va qurilma haqida qisqacha keltirib o‘tilgan.