KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIK FAOLIYATINI REJALASHTIRISHDA BIZNES REJA VA UNING AHAMIYATI - Muxtorova Gulbahor (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Bozor iqtisodiyotida kichik biznesni rivojlantirishni samarali rejalashtirmasa undan barqaror muvaffaqiyatga erishib bo‘lmaydi. Rejalashtirish - korxona yoki tashkilotning o‘z tadbirkorlik faoliyatiga obyektiv baho berishdir. Maqolada kichik biznes va tadbirkorlik faoliyatini rejalashtirishda biznes reja va uning ahamiyati to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.