KONSTITUTSIYA – ERKIN VA FAROVON HAYOT GAROVI - Azamatova Sevinch Shuxrat qizi; U.Rashidova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Konstitutsiya — davlatni davlat, millatni millat qiladigan muhim siyosiy hujjat hisoblanadi.Boshqacha aytganda, jamiyat tayanchi va yurtimiz taraqqiyotining huquqiy kafolati, davlatimiz mustaqilligining yorqin ramzi, ko‘p millatli xalqimiz xohish-irodasining qonuniy ifodasidir.Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasining Konstitutsiyasi xalqimiz siyosiy-huquqiy tafakkurining yuksak namunasi ekanligi haqida fikr yuritiladi.