EDGAR ALLAN PO IJODIY FAOLIYATI VA ASARLARINING О‘ZBEK TILIGA TARJIMALARIGA DOIR - Xalimov Saloxiddin Samiyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada yozuvchi E.A.Poning ijodiy faoliyati, ijodining takomilida sabab bо‘lgan omillar va asarlarining о‘zbek tiliga tarjimalari haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, yozuvchi ijodida ta’sir kо‘rsatgan ijtimoiy va maishiy hayot tо‘g‘risida ayrim xulosalar bayon qilingan.