INVESTITSIYA IQTISODIY MARKETING JARAYONIDA - Jumanazarov Zohid Shodmonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada investitsiya va iqtisodiy marketing jarayonlarining o’zaro bog’liqligi va ularning zamonaviy iqtisodiyotdagi roli tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalariga ko’ra, samarali marketing strategiyalari investitsion jozibadorlikni oshirish va investitsiya oqimlarini boshqarishda muhim ahamiyat kasb etadi. Maqolada investitsion qarorlar qabul qilish jarayonida marketingning roli, investitsion loyihalarni ilgari surish usullari, brending va reputatsiya boshqaruvining investitsiyalarga ta’siri ko’rib chiqiladi. Shuningdek, raqamli marketing vositalarining investitsion faoliyatdagi o’rni, xalqaro investitsiyalarni jalb qilishda marketing kommunikatsiyalarining ahamiyati tahlil qilinadi.