MUSIQA DARSLARIDA XOR JAMOALARINI TASHKIL ETISH - Zahiriddinova Nigina (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada musiqa ta’limining o‘quvchilar estetik didi va ijodiy fikrlashini rivojlantirishdagi o‘rni hamda xor jamoasining ahamiyati yoritilgan. Xor jamoasi bolalarda jamoaviylik, uyg‘unlikda kuylash va sahnaviy madaniyatni shakllantiruvchi muhim vosita sifatida talqin etiladi.