SPORT MASHG‘ULOTLARINING O‘SMIRLAR PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI: EMPIRIK TADQIQOT ASOSIDA - Burxonov Bahodir Hayotovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sport mashg‘ulotlarining o‘smirlar psixologiyasiga ko‘rsatadigan ta’siri empirik tadqiqot asosida tahlil qilinadi. O‘smirlik davri inson shaxsiyati shakllanishining eng muhim bosqichlaridan biri hisoblanadi. Tadqiqot natijalari sport mashg‘ulotlarining o‘smirlarning emotsional barqarorligi, ijtimoiy moslashuvchanligi va o‘zini baholash darajasiga ijobiy ta’sir ko‘rsatishini ko‘rsatdi.