NAMANGAN OBLASTI ARXIVLARINING MODDIY-TEXNIK TA’MINOTIDAGI MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Xolboyev Mirzabek Karimjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Namangan oblastida arxivlar tashkil topishi, arxivlarga bo’lgan e’tibor, moddiy-texnik ta’minot bo’yicha amalga oshirilgan ishlar haqida ma’lumotlar berilgan.