KASB HUNARGA YO’NALTIRISH ORQALI YOSHLARNI MUVOFFAQIYATGA YETAKLASH - Bekmurodova Ma'suda Musurmonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bugungi kunning dolzarb muommolaridan biri bo’lmish kasb tanlashdagi qiyinchiliklar, ota-ona va farzand o’rtasida yuzaga keladigan ziddiyatlarning yechimlari, kasbiy shakllanish to’g’risidagi psixolog tavsiyalari, maslahatlari va atroflicha ma’lumotlar keltirilgan.