DEVIANT XULQ-ATVOR SHAKLLANISHIDA OILAVIY MUNOSABATLARNING TA’SIRI - Mallayeva Oyxumor Norboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu maqolada voyaga yetmaganlar orasida yuzaga keladigan deviant hulqatvor, uning ko’rinishlari, olimlar fikrlari,qarashlari va bu borada olib borilgan izlanishlari haqida ma’lumotlar berilgan.Oilada shaxslararo munosabatlar,oilada yuzaga keladigan nizolar va ularning farzandlar tarbiyasiga,xulq-atvori va ruhiyatiga ta’siri yoritilgan.