UCH O‘LCHOVLI SAHNALARNI YARATISH TEXNIKUMLARDA QO‘LLANISHI - Ro'ziyeva Hilolaxon Ibrohimjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada texnikumlarda "Uch o‘lchovli modellashtirish" fanini o‘qitishda 3D sahnalarni yaratish texnologiyalaridan foydalanish usullari yoritilgan. Ta’lim jarayonida vizuallashtirishning ahamiyati va talabalarning amaliy ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari tahlil qilingan.