АГРОСАНОАТ ИНФРАТУЗИЛМАСИ РИВОЖЛАНИШИНИ ОЗИҚ- ОВҚАТ ХАВФСИЗЛИГИГА ЭРИШИШ, ОЗИҚ-ОВҚАТ МАҲСУЛОТЛАРИ ТАКЛИФИНИ ТАЪМИНЛАШНИНГ ОМИЛИ СИФАТИДА - Холматов Диёрбек Усмонович. (TADQIQOTLAR, 2026)
Аннотация: Мамлакатимизда аграр тармоқда, хусусан мева- сабзавотларни сотиш ва қайта ишлаш жараёнида маркетинг имкониятларидан фойдаланиш, мамлакат экспорт салоҳиятини янги босқичга кўтариши, унинг географиясини кенгайтиришдаги асосий омил бўлиши мумкин. Маркетинг тадқиқотларини олиб боришда унинг йўналишлари, мақсад, вазифалари ва бошқа хусусиятларини эътиборга олиниши, аграр бозорлардаги маркетинг тадқиқотлар самарадорлигини янада оширади.