O‘ZBEK VA TOJIK MUSIQA SAN’ATINING RIVOJLANISHIDAGI TARIXIY OHANGLARI - Maxmudov Shoxrux O‘tkirbek o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o‘zbek musiqa san’atining rivojlanishida tarixiy jarayonlarda ijod qilgan, o‘z davrida musiqa san’ati va madaniyatini xalq orasida ijod qilingan ohanglar va cholg‘u sozlari haqida fikr, mulohazalar yuritilgan.