SANOAT KORXONALARIDA RAQAMLI MARKETINGNI TAKOMILLASHTIRISH - Haydarov Ozodjon Po’latjonovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sanoat korxonalarida raqamli marketingni takomillashtirishning nazariy asoslari va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Raqamli texnologiyalarning jadal rivojlanishi sharoitida sanoat subyektlarining raqobatbardoshligini oshirish, mijozlar bilan samarali kommunikatsiya o‘rnatish hamda sotuv jarayonlarini optimallashtirishda raqamli marketingning o‘rni yoritilgan.