O‘SMIRLARDA SALBIY XULQ-ATVOR NAMOYON BO‘LISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Komilova Saidaxon Qahramonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada salbiy xulq-atvorli o‘smirlar bilan ishlashning psixologik yondashuvlari, ularning xulqidagi og‘ishlarning kelib chiqish sabablari hamda korreksion-profilaktik ishlarning mazmuni yoritilgan. O‘smirlik davrida yuzaga keladigan psixologik, ijtimoiy va oilaviy muammolar salbiy xulq-atvor shakllanishiga sabab bo‘lishi mumkin. Maqolada bunday o‘smirlar bilan ishlashda individual yondashuv, psixologik diagnostika, korreksion mashg‘ulotlar va oila bilan hamkorlikning ahamiyati tahlil qilingan.