BOLALARDA BAG‘RIKENGLIK VA HAMDARDLIKNI TARBIYALASHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - Ishchanova Fazilat Shamurotovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur tezisda bolalarda bag‘rikenglik va hamdardlik sifatlarini shakllantirishning psixologik asoslari yoritilgan. Shuningdek, oilaviy muhit, ta’lim- tarbiya jarayoni va ijtimoiy omillarning bolalarda insonparvarlik, o‘zaro hurmat va empatiya tuyg‘ularini rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilingan.