GENDER TAFOVUTLARI ASOSIDA BOLALAR RIVOJLANISHINING PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK TAHLILI - Olimjonova Ummugulsun Odiljon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu tezisda bolalarning psixologik va pedagogik rivojlanishida gender tafovutlarining o‘rni tahlil qilingan. O‘g‘il va qiz bolalarning shaxsiy rivojlanishidagi psixologik farqlar, pedagogik jarayonda gender yondashuvning ahamiyati hamda maktabgacha ta’lim tizimida uning o‘rni yoritib berilgan.