O’SMIRLIKDAGI AGRESSIVLIK VA TAJOVUZKORLIKNING ILMIY ASOSLARI - Abdumalikova Shahzoda Mahmutaliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali muallif o’smirlik davrining o’ziga xos husususiyatlari, jinoyatchilikka moyillik, agressiya, tajovuzkorlikning ko’rinishlari haqida so’z yuritadi.