SHAXSNING EKSPRESSIV XULQI VA UNING MULOQOT JARAYONIGA PSIXOLOGIK TA’SIRI - Rustamova Marhabo Solijonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Shaxsni shaxs tomonidan idrok etish - bu ijtimoiy psixologiyada to’g’ridan-to’g’ri muloqot paytida yuzaga keladigan boshqa shaxsning qiyofasini yaratish jarayoniga ishora qilish uchun ishlatiladigan tushuncha. u bilan. Aqliy aks ettirishning barcha darajalarini o’z ichiga oladi.