BARKAMOL SHAXS TARBIYASIDA OTA-ONA VA MAKTAB HAMKORLIGINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Olimqulova Vasila Mamatqulovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola umumiy o’rta ta’lim maktablarida o’quvchilarta’lim-tarbiyasi va bilim olishga bo’lgan qiziqishlarini yanada oshirish uchun ota-onalar bilan hamkorlikni tashkil etishning eng samarali usullari va metodlari haqida fikr yuritilgan.