SHAXS XUSUSIYATLARINING SHAKLLANISH BOSQICHLARI - Madazimova Kamola Alisher qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxsning individual psixologik xususiyatlarining rivojlanish dinamikasi va psixik xususiyatlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.