O’QUVCHILARINING INDIVIDUAL- PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARINI O’RGANISHNING AHAMIYATI - Ortiqboyeva Moxira Tayirovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqloda o`quvchilarning individulal – psixologik xususiyatlarini o`rganishning ahamiyati mavzusi yoritilgan bo`lib, o’quv jarayonini o’quvchi shaxsining yosh, psixologik va indididual xolatlarini inobatga olgan holda tashkil etish, o’quvchining psixologik xolatini yaxshilash va darsga nisbatan munosabatini muvofiqlashtirish kabi ko’nikmalarni tashkil etishda psixologiyaning ahamiyati yuqori baholanadi. Ushbu maqolada maktab o’quvchilarining individual- psixologik xususiyatlari haqida bayon etiladi..