ERTAKTERAPIYA ZAMONAVIY TARBIYA METODI SIFATIDA - Yoldoshxonova Barno Otkirjonovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada gipperaktiv bolalarni shakllanishida ertakterapiyaning o’rni va korreksiyasi haqida so’z ketadi.