QAROR QABUL QILISH PSIXOLOGIYASI - Davlatova Bahora Baxtiyor qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur ishda qaror qabul qilish psixologiyasining nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Qaror qabul qilish jarayonining mohiyati, uning bosqichlari, inson psixikasiga ta’sir etuvchi omillar hamda qarorlar samaradorligini oshirish usullari tahlil qilingan. Shuningdek, shaxsning hissiy holati, motivatsiyasi, tajribasi va ijtimoiy muhitining qaror qabul qilishdagi o‘rni ilmiy manbalar asosida ochib berilgan.