TEMPERAMENTNING PSIXOLOGIK VA FIZIOLOGIK ASOSLARI - Rustamova Madinabonu Avazbek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Hozirgi davrda temperament tipi deganda, ma’lum insonlar guruhi uchun umumiy bo‘lgan xususiyatlarning sodda majmuasi emas, balki mazkur xususiyatlarning qonuniy, zaruriy o‘zaro bog‘liqligi tushuniladi. Temperament tipini tavsiflovchi xususiyatlarning qonuniy tarzda o‘zaro bog‘liqligi quyidagi maqolada keltirilgan