O‘ZBEKISTONDA RAQAMLI MOLIYA XIZMATLARINING RIVOJLANISH TENDENSIYALARI - Turg‘unboyeva Dilso‘z Muxiddinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekistonda raqamli moliya xizmatlarining rivojlanish tendensiyalari, ularning iqtisodiy taraqqiyotdagi o‘rni hamda moliyaviy tizim samaradorligini oshirishdagi ahamiyati tahlil qilingan. Raqamli bank xizmatlari, elektron to‘lov tizimlari, mobil banking, fintech texnologiyalari va raqamli moliyaviy infratuzilmaning rivojlanish jarayonlari o‘rganilgan. Shuningdek, raqamli moliya xizmatlarini rivojlantirish istiqbollari va mavjud muammolar bo‘yicha ilmiy xulosalar hamda amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.