MAKTABDA O’QUVCHILARDA SOG’LOM PSIXOLOGIK MUHITNI YARATISH - Nishonboyeva Musavvarxon Soliyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Sog‘lom psixologik muhit maktabning markaziy qismi bo‘lib, u nafaqat o‘quvchilarning psixologik salomatligini, balki ularning o‘qishdagi muvaffaqiyatini ham qo‘llab-quvvatlaydi. Bunday muhitni yaratish tizimli yondashuvni, barcha ishtirokchilar—o‘quvchilar, o‘qituvchilar, ota-onalar va maktab rahbarlari—larning faol ishtirokini talab qiladi.