KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNI KASBGA YO`NALTIRISHDA O’QUV FANLARINING O’RNI - Qudratova Maftuna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqola orqali siz boshlang`ich sinf o`quvchilarining o`ziga xos hususiyatlari , ularning qiziqishlari va kasbiy tanlovlari xaqida ma`lumotga ega bo`lishingiz mumkin. Muallif ushbu maqola orqali kasbiga yo`naltirish ishlarining maktab ta`limidagi o`rni, uning nechog`li muhim ish ekanligi xaqida to`xtalib o`tadi.