YOSHLARNI KASB-HUNARGA YO`NALTIRISH DOLZARB MUOMMO SIFATIDA - To'rayeva O'g'iloy Erkin qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Yosh avlodni kelajakda yetuk mutaxassis bo`lib yetishishi uchun ularni kasb-hunarga to`g`ri yo`naltirish, yo`nalishni to`g`ri tanlashlariga ko`maklashish yoshlarni kelajagida muhim o`rin tutadi.