KASB TANLASHDA QOBILIYATNING O’RNI VA AHAMIYATI - Boboyeva Gulsayri; Doniyorova Gavhar (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxs rivojlanishi, kasb tanlashi va jamiyatda o’z o’rnini topishida uning qobiliyatlarining ahamiyati haqida so’z boradi.