INDIVIDUAL PSIXOLOGIK XUSUSIYATLAR-TEMPERAMENT, HARAKTER, QOBILIYAT - Yusupova Sayyora Xolmamatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqolada shaxsning individual psixologik xususiyatlari tavsifi keltirilgan.