TALIM TIZIMIDA MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA PSIXIK RIVOJLANISH JARAYONINING PSIXOLOGIK MUAMMOLARI - Azimova Inobat Xusan qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktab yoshidagi bolalarda psixik rivojlanish jarayonida uchraydigan psixologik muammolar, ularning kelib chiqish sabablari hamda bartaraf etish yo‘llari yoritilgan. Psixik rivojlanish jarayoni bolaning kognitiv, emotsional, irodaviy va ijtimoiy sifatlarining shakllanishini o‘z ichiga oladi. Ushbu jarayonda yuzaga keladigan muammolar o‘quvchilarning o‘qish faoliyati va shaxsiy rivojlanishiga sezilarli ta’sir ko‘rsatadi.